U wilt een tent huren?

In ons assortiment vindt u een ruime keuze tenten die u kunt huren en die bij ieder budget passen. De tenten kunnen door ons vakkundig gemonteerd en gedemonteerd worden.

De huurtermijn van een tent bedraagt 3 dagen, een leveringsdag, een gebruiksdag en een ophaaldag. Meerdere dagen huren en of eerder opbouwen in verband met voorbereidingen feest of evenement kan in overleg. Een weekend telt als één gebruiksdag.

Afhankelijk van de locatie en plaats waar de tent komt te staan, brengen wij transportkosten in rekening. De bereikbaarheid van de locatie is hierbij van belang. Wij doen hiervoor vooraf een prijsopgaaf. Voor de overige voorwaarden van het plaatsen voor een tent lees de tekst hieronder.

Bij Lintsen Verhuur houden we van goede afspraken.  Daarom attenderen we u op onze verhuurvoorwaarden.  

De belangrijkste punten hebben we voor u in een checklist gezet.

Kunt u aan één van onze voorwaarden niet voldoen? Neemt u dan tijdig contact op met ons.  We zoeken in overleg een passende oplossing, dit vaak zonder extra kosten. Zo voorkomen we dat  we u achteraf moeten confronteren met de onverwachte bijkomende kosten en uitgelopen planning.

Checklist tentenverhuur

– De tent van de gewenste afmetingen past daadwerkelijk op de beoogde locatie. Rondom de tent hebben we opbouwruimte nodig. ( per tent / situatie verschillend ) Twijfelt u? Belt u dan even of mail een foto van de locatie. Indien nodig komen wij de locatie voor u inmeten. – De tent wordt geheel vrijstaand geplaatst. Als de tent gekoppeld wordt aan een woning of andere ruimte moet dat vooraf overlegd te zijn. Hiervoor nemen we de benodigde spullen mee en houden rekening met extra opbouwtijd. – De op- en afbouwlocatie is bereikbaar met een bedrijfswagen ( met aanhanger ). De loopafstand van onze medewerkers is niet meer dan 10 meter met een vrijbaan voor lang materiaal en transportkarren.  – Rondom de tent slaan wij haringen van maximaal 80 cm lang en met een doorsnede van 3 cm. Eventuele herstel of van schade aan de verharding of onderliggende infrastructuur komt voor uw rekening. Indien wij geen haringen kunnen slaan, dient u ons hierover te informeren.  Wij passen dan ballastblokken toe. – De locatie, waar de tent op- en afgebouwd moet worden, is vrij van obstakels, de ondergrond is schoon en vlak. – Op en afbouwtijden dienen plaats te vinden tijdens werkdagen ( ma. t/m za. tussen 7.00 en 18.00 uur. Tenzij anders besproken.  – De tentvloer / ondergrond dient bij oplevering – voor de afbouw – geheel schoon te zijn. – Vóór de afbouw dient de tent helemaal leeg te zijn.  – U hangt/gebruikt geen papieren versiering in de tent (zoals crêpepapier, slingers, confetti). Deze versiering kan een niet verwijderbare kleur afgeven op het zeil en de constructie. – U plakt niet op het frame van de tent of het zeildoek met (al dan niet dubbelzijdig) tape of vergelijkbare materialen.  – Bij onverhard terrein kan het leverende voertuig, shovel of heftruck schade veroorzaken aan de ondergrond. Het herstel hiervan komt voor uw rekening. De locatie dient door u bereikbaar te zijn gemaakt en gehouden.

Voldoet u aan alle voorwaarden van bovenstaande checklist?   Dan is de offerte / opdracht zonder meerkosten van toepassing.   Zijn er punten waar u aan twijfelt of niet aan kunt voldoen?   Geen probleem! Bel Lintsen Verhuur  voor de oplossing: 0481-424380