Aluminium frame Partytenten

De aluminium frame partytent is een luxe representatieve tent, geschikt voor evenementen en grote feesten, zoals bijvoorbeeld bruiloften.

Deze aluminium frame partytent heeft een zelfdragend frame. Het zeil is geheel wit en lichtdoorlatend uitgevoerd. De zeilen zijn in brandvertragende kwaliteit. Constructieberekeningen en B1/M2 certificaten zijn op aanvraag beschikbaar. Deze aluminium tenten zijn berekend en goedgekeurd voor gebruik tot windkracht 8.

De kant zeilen zijn voor 50% uitgevoerd met transparante ramen en kunnen in het midden worden open geritst en als een gordijn opzij geschoven worden.

Aluminium hal of frame tent huren

De huurprijs van een aluminium hal is inclusief op- en afbouw. Afhankelijk van de locatie en plaats waar de tent komt te staan, brengen wij transportkosten in rekening. De bereikbaarheid van de locatie is hierbij van belang. Wij doen hiervoor vooraf een prijsopgaaf. De tenten kunnen worden voorzien van een vlonder of systeemvloer.

Afmetingen Aluminium frame partytent: Breedte 8 meter. In diversen lengte maten.[3-6-9-12-15]

Uiteraard zijn al onze tenten vrij van reclame-uitingen, schoon, goed gecertificeerd en is een bouwboek te overhandigen wanneer dit bij vergunningsaanvragen gewenst is.