Opblaasbare Thema tenten

De Ierse Pub is een opblaasbare Thema tent. 

Fantastisch voor een leuk thema feest Pub – Cafe – Bar etc. In slechts enkele minuten staat deze fantastische partytent, en kan het feest beginnen. Vraag ook naar onze skihut, saloon en biergarten. 

Een kroeg bij u in de tuin in slechts 15 minuten? Het kan met deze opblaasbare “Irish Pub” overal waar u maar wilt.

IRISH PUB TENT BESTELLEN!

Opblaasbare Irish Pub, dé nieuwe feesttent

Deze gezellige opblaasbare Ierse Pub is een ware eyecatcher en compleet iets anders dan een standaard witte tent. De opblaasbare Pub is geschikt voor ongeveer 50 tot 60 personen, afhankelijk van de inrichting die u wenst. Wij adviseren u graag persoonlijk zodat het feest perfect bij uw gelegenheid past. De mogelijkheden zijn namelijk eindeloos! 

Dé mobiele kroeg van 2019; Ierse Pub

Hoe wij u makkelijk dé nieuwe  feesttent kunnen uitleggen? Wij kunnen wel zeggen dat dit dé mobiele kroeg van 2019 is. Door de mobiliteit van deze opblaasbare kroeg is plaatsing vrijwel overal mogelijk. Van privéfeest tot bedrijfsfeest, van festival tot vriendenweekend. Het is pas een feest als u in de mobiele kroeg bent geweest!

Meer dan alleen een opblaasbaar café huren

Naast deze prachtige opblaasbare Ierse Pub verhuren wij ook een skihut [prijs op aanvraag] . Wat te denken van statafels, krukken, verlichting, glaswerk en serviesgoed. Kortom alles om van uw feest een geweldig feest te maken.