Partytenten

Onze partytenten zijn gebruiksvriendelijk en makkelijk op te zetten. De aantrekkelijke huurprijzen zijn gebaseerd op zelf ophalen en opbouwen. Wij verhuren de partytenten in twee verschillende uitvoeringen. Sylvester en Business.

Partytent Sylvester en Business

Beide uitvoeringen hebben een stalen frame dat in elkaar geschoven wordt met koppelstukken. Het verschil zit hem in de zwaarte van de materialen. Het type Sylvester bestaat uit een frame rond 38mm en een PE zeildoek dak en zijwanden. Type Business heeft een frame rond 50mm en een brandvertragend PVC zeilen dak en zijwanden. De partytenten zijn uitgevoerd in de kleur wit.

Met of zonder zijwanden

De partytenten hebben vensters in de zijwanden. Alle zijwanden zijn oprolbaar en te sluiten. U kunt de partytent ook plaatsen zonder wanden. Handig bij mooi weer. Maar ook wanneer u het feest een open karakter wilt geven.

Bij zeer matige wind adviseren wij het gebruik van onze speciale afspanbanden. Uiteraard ontvangt u van ons volledige instructies voor de opbouw. Op verzoek is het mogelijk dat wij de partytenten op- en afbouwen. Hiervoor vragen wij afhankelijk van de afmeting van de tent een vergoeding. De tenten kunnen worden voorzien van een passende vloer.

De huurprijs van een partytent is exclusief op- en afbouw. Afhankelijk van de locatie en plaats waar de tent komt te staan, brengen wij transportkostenin rekening. De bereikbaarheid van de locatie is hierbij van belang. Wij doen hiervoor vooraf een prijsopgaaf.